• Informatie

KaasPop Alkmaar - 11 april 2020

24 maart 2020
KaasPopper,

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt KaasPop op 11 april 2020 te verplaatsen naar een andere datum.
 
Het is niet alleen voor ons een tegenslag, maar ook voor de artiesten, crewleden, leveranciers, personeel en natuurlijk ook voor jullie als bezoeker van KaaspPop Alkmaar! Het treft niet alleen de evenementenbranche, maar helaas iedereen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van het virus.
 
Achter de schermen zijn we inmiddels met alle betrokkenen in gesprek over verplaatsing van KaasPop Alkmaar naar een nieuwe datum. Dit vergt immers de nodige tijd en daarom vragen wij jullie nog even geduld te hebben. Uiteraard zijn de reeds gekochte tickets voor 11 april 2020 ook geldig voor de volgende editie. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen via de website en social media.
 
Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen wij u in goede gezondheid terug te zien bij de eerstvolgende editie van KaasPop Alkmaar!!!
 
 
15 maart 2020
Beste muziek-liefhebbers,

Net als iedereen volgen wij de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) op de voet, de gezondheid van onze bezoekers heeft de allerhoogste prioriteit.
Hou onze website en social media in de gaten voor updates!

 

KaasPop Alkmaar, het leukste pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken.

Op zaterdag 11 april 2020, tijdens het Paasweekend, wordt KaasPop Alkmaar voor de tweede keer georganiseerd. Net als de editie van 2019 belooft de aankomende editie net zo gezellig, leuk en spectaculair te worden.

Ook dit jaar treden de beste artiesten van Nederlandse bodem op, in een grote circustent met 2 podia zullen zij er één groot feest van maken!

Voldoende barren en diverse foodtrucks zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Weer of geen weer, bestel je lockers van te voren zodat je niet in de rij hoeft te wachten. (bestel ze nu via onze TICKETSHOP)

Ook dit jaar is het weer mogelijk om vanaf Alkmaar Centraal een pendelbus te nemen naar het festivalterrein en terug.

Niet alleen fan van pop- & rockmuziek maar ook van dance?? Op zondag 12 april organiseert KaasPop B.V. “Victorious”. Dit dancefestival wordt georganiseerd op dezelfde locatie met verschillende dj’s van nationale en internationale allure!! Ga naar “Tickets”, koop je Weekend Ticket en maak gebruik van deze mooie actie!!

Tijd: van 13:00 tot 23:30 uur
Adres: Olympiaweg 26, Alkmaar
Minimum leeftijd: 18 jaar
Lockers: aanwezig

Koop tickets
Instagram feed
volg ons