KaasPop Alkmaar verplaatst naar zaterdag 3 april 2021, tickets blijven geldig

8 april 2020
Beste KaasPopper,

Zoals iedereen begrepen heeft kan ook de editie van KaasPop Alkmaar 2020 helaas geen doorgang vinden vanwege het Corona-virus.

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met alle betrokkenen en hebben besloten het evenement een jaar op te schuiven naar zaterdag 3 april 2021, wederom in het Paasweekend waar het thuishoort!

De reeds aangeschafte tickets blijven gewoon geldig voor de 2021 editie! Voor de zekerheid sturen wij 2 dagen voor het evenement nogmaals uw tickets toe naar hetzelfde mailadres waarmee deze aangeschaft zijn.

Wij hopen op jullie begrip en steun en zullen er als organisatie alles aan doen om in 2021 een fantastische editie te realiseren!

Voor nu wensen wij jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, blijf gezond!

 

Team KaasPop Alkmaar

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

24 maart 2020
Beste KaasPopper,

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen inzake het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt KaasPop op 11 april 2020 te verplaatsen naar een andere datum.
 
Het is niet alleen voor ons een tegenslag, maar ook voor de artiesten, crewleden, leveranciers, personeel en natuurlijk ook voor jullie als bezoeker van KaaspPop Alkmaar! Het treft niet alleen de evenementenbranche, maar helaas iedereen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van het virus.
 
Achter de schermen zijn we inmiddels met alle betrokkenen in gesprek over verplaatsing van KaasPop Alkmaar naar een nieuwe datum. Dit vergt immers de nodige tijd en daarom vragen wij jullie nog even geduld te hebben. Uiteraard zijn de reeds gekochte tickets voor 11 april 2020 ook geldig voor de volgende editie. Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen via de website en social media.
 
Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen wij u in goede gezondheid terug te zien bij de eerstvolgende editie van KaasPop Alkmaar!!!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
15 maart 2020
Beste muziek-liefhebbers,

Net als iedereen volgen wij de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) op de voet, de gezondheid van onze bezoekers heeft de allerhoogste prioriteit.
Hou onze website en social media in de gaten voor updates!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

KaasPop Alkmaar, het leukste pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken.

Op zaterdag 3 april 2021, tijdens het Paasweekend, wordt KaasPop Alkmaar voor de tweede keer georganiseerd nadat de 2020 editie vanwege het Corono-virus geen doorgang kon vinden. Net als de editie van 2019 belooft de aankomende editie net zo gezellig, leuk en spectaculair te worden.

De beste artiesten van Nederlandse bodem zullen er in een circustent één groot feest van maken!

Voldoende barren en diverse foodtrucks zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Weer of geen weer, bestel je lockers van te voren zodat je niet in de rij hoeft te wachten. (bestel ze nu via onze TICKETSHOP)

Ook aankomende editie is het weer mogelijk om vanaf Alkmaar Centraal een pendelbus te nemen naar het festivalterrein en terug.

Niet alleen fan van pop- & rockmuziek maar ook van dance?? Op zondag 4 april 2021 organiseert KaasPop B.V. “Victorious”. Dit dancefestival wordt georganiseerd op dezelfde locatie met verschillende dj’s van nationale en internationale allure!! 

Datum: zaterdag 3 april 2021
Tijd: van 13:00 tot 23:30 uur
Adres: Olympiaweg 26, Alkmaar
Minimum leeftijd: 18 jaar
Lockers: aanwezig

Koop tickets
Instagram feed