• Programma
Met trots maken wij het programma bekend voor de editie van KaasPop Alkmaar 2020.
Ook dit jaar hebben wij weer de beste artiesten van Nederlandse bodem kunnen bemachtigen om er een fantastisch festival van te maken!!!
 
BLØF behoeft natuurlijk geen verdere uitleg, deze Zeeuwse formatie speelt al jaren alle festivals en theaters “plat” met hun herkenbare nummers. Ook bij KaasPop Alkmaar zullen zij hun grootste hits ten gehore brengen.
 
LFBB oftewel Lange Frans en Baas B zijn weer bij elkaar en hoe??!! Met hun band, bestaande uit 10 muzikanten, spelen zij hits van toen en nu. De flow is weer volledig terug, dit spetterende optreden zal je zeker doen verbazen!!!
 
Nederpop All Stars met Henk Westbroek (Goede Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager) staan garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen. De goeie oude tijden herleven met Nederpop All Stars!!
 
Son Mieux, een 5-koppige formatie uit Den Haag, speelt zeer dansbare synth- & popmuziek. Deze graag geziene band bij DWDD zorgt vooral “live “ voor een energieke, muzikale en overdonderende show. Son Mieux is DE ONTDEKKING van 2019!!
 
Uncle Harry’s Punch heeft de “eer” om als enige band die op de editie van KaasPop Alkmaar 2019 heeft opgetreden nog een keer acte de présence te geven op de editie van 2020. Deze groovy rockende formatie uit Bergen zal ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. “let the music do the talking”!!
 
The Sting is al meer dan 37 jaar één van Noord-Hollands meest swingende popgroepen. Met een uitgebreid repertoire van bekende coryfeeën uit de roaring sixties en seventies zoals Golden Earring, Joe Cocker maar ook Tina Turner en de Pointer Sisters gaat het publiek geheid uit z’n dak, je bent gewaarschuwd!!!
 
Surprise Act: heb jij altijd al willen optreden op de mainstage van een festival? Dit is je kans! KaasPop Alkmaar is op zoek naar een regionale band die het podium wilt betreden als voorprogramma van BLØF. Is jouw band de perfecte match? Stuur dan vóór 7 maart 2020 een mail met 2 originele nummers en een video waarin jij je band voorstelt naar surpriseact@kaaspopalkmaar.nl.
 
Kees Baars, bekend van Countdown Café, zal ook dit jaar weer de presentatie en pauzemuziek van KaasPop Alkmaar verzorgen!