Alison's Fall is een alternatieve rockband uit Den Haag waarin broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy de basis vormen. Omdat ze samen zijn opgegroeid delen ze dezelfde muzikale visie en passie. Ze gaan dan ook bijna op telephatische wijze te werk. De "Walk lika a Badass" mentaliteit vormt de basis van de band waarin de ritme sectie voor stuwt als een stomende machine. Tegelijkertijd word je achtervolgd door de agressieve en snijdende gitaar klanken. Deze twee uitersten worden getemd door de oprechte en karakteristieke stem van Floortje. 

Alison's Fall scoorde al support slots voor de Londense band Saint Agnes, brachten hun eerste EP "Killswitch" uit en speelde een succesvolle popronde in 2019.

Tijdens de pandemie heeft de band zich teruggetrokkenin de studio en is op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden voor het creëren van hun muziek. Samen met drummer Martin Brummelkamp (The Brahms, L.A. Sagne) kwamen de nummers tot leven en zijn ze uitgewerkt tot een gloednieuw EP genaamd  "Bad Time Stories".

"Sounds killer!!" - Des Rocs

"The kind of music what you want to see in Hollywood movie during the section when the protagonist burns it all to the ground." - Hot Lunch Music